slapp dag !

En riktig slödag blev de idag ! och nu sitter vi å kollar på the hills orkar inte skriva nu, men imorgon kommer ja hem å då får ja träffa storebror, Emma och tedd :D jippi:) saaaaaaaaaaaaaaaknar dom så mycket. vi ska hämta  kristofer på Arlanda imorgon så de blir kul:) kanske skriver ikväll annars får ni ha en bra kväll !



va tycker ni ?

Föresten, vad tycker ni om min nya design ? gjorde klart den idag:) blev faktist rätt nöjd.

kusin <3


Bara så ni vet så kommer de kanske inte bli så mycket skrivande för min del nu när jag är på landet men de blir desto fler bilder istället, puss på er !

Såhär såg jag ut ikväll


lite suddig bild men min kamera var urladdad..

love you emma !






Mysdag vid insjön med kusin idag:) ikväll ska vi på restaurang:)

michel jackson


jag emma och hanna sitter å kolla på michel jackson videos(a) så hämskt med allt som har tänt men han är en sjukt bra artist !! kolla bara där han dansar här ↓ helt underbar ! me love ! ♥
Michel Jackson thriller

ligger å solar

Ligger å myser på altan, gud så skönt väder de är ! strålande sol och så blåser de lite å de är skönt ! är själv just nu för mamma å pappa har åkt till lådna för att träffa några och ja var så trött i morse och hade fortfarande så jävla ont i min nacka tror ja har fått en sträckning eller något.. men iallafall så stannade jag hemma och har fixat en design till  bloggen men den är inte helt klar än så förmodligen blir den klart ikväll eller imorgon.
ikväll kommer Hanna och hennes familj hit på middag:) så de blir nog trevligt:) kul att träffa Hanna oxå har bara träffat henne som hastigt i affären men nu får vi tid att vara med varandra och prata lite, vi har nog en hel del att prata om eftersom de var ett tag sen vi sågs.. sen imorgonbitti kommer min älsklingskusin ut hit:) *jippi* har saknat henne så mycket ! hon kommer ut imorgon sen åker vid hem troligtvid på onsdag för jag måste packa och handla nya kläder tills ja ska till Italien och träffa syster som jag saknar mer än mest ! och självklart tedd min bror saknar honom skit mycket !  å alla andra vänner ! de är verkligen inte långt kvar nu tills jag ska till Italien precis en vecka idag:) ska bli så kul att komma iväg till ett annat land med gruppen:) vi ska träna 6 timmar om dagen och självklar ska vi sola,bada,shoppa och ha de allmänt mysigt ! och föresten så glömde jag att säga att min storebror kommer hem på onsdag:D *jippijippijippi* ! har saknar han jätte mycket. tänk tre veckor utan min storebror:( så de ska bli kul att träffa honom igen:)
men nu ska jag fortsätta sola och lyssna på musik. puss på er !


 



finns alltid här för dig i alla lägen !

vet precis hur du känner glikeria men tillsammans klarar vi det ! livet är inte lätt !
vi tänker för mycket men man måste få göra de ! och de är inte förbjudet att gråta !
jag älskar dig gumman glöm aldrig de ! i will always be here for you !


fula bilder men betydelsefulla minnen !

...

tusen tankar snurrar runt i mitt huvud nu.. måste skriva av mig lite men de är som om inget kommer ut.. finns så mycket som ja bara skulle vilja skrika ut som gör att livet är jobbigt ibland, man tänker på saker å blir ledsen men håller de inom sig å får aldrig ut de.. så känns de ibland..
vet inte riktigt va ja tänker på men ja är bara lite deppig nu:/
jag vill träffa en kille som älskar mig för den jag är... de är som att de saknas en bit i mitt hjärta.. och när jag hittar den jag älskar så kommer allt falla ihop till ett helt hjärta igen.. om de nu händer..
sen tänker ja på många andra saker oxå.. tex min farfar som jag aldrig fick träffa :( men ändå saknar jag honom så enormt mycket.. orkar inte skriva mer nu tårar rinner ner för min kind...

sitter i bilen

Hej sötnosar !

nu sitter jag i bilen påväg hem till stan, känns lite konstigt att vara på fastlandet nu med bild å sånt n förtiden är ja väl med fyrhjuling å moppar (a) hihi, jaja jag ska iallafall hem nu och byta om sen ska pappa köra mig till gliki och så åker vi tillsammans från henne till träningen:) ska blir kul att träna de var ju skit läge sen ! sen ska de bli kul att träffa gliki oxå har saknat henne massor !

puss på er !


god natt

Nu sitter jag å kollar på big brother igen haha "busigt va" dom fick just ett uppdrag att ta bilder på varandra där dom ska likna en årstid haha de kommer bli kul att se på ;) men de är slut snart:( får se om jag ska gå å lägga mig i sängen å kolla på en film då eller något.. men nu blir de inge mer blogg för idag så god natt så hörs vi imorgon !
försten så ska jag å pappa åka till stan imorgon för ja har träning;) ska blir jätte kul att träna och träffa alla speciellt gliki:)

xoxo Caroline !



såhär såg jag ut idag


 
men sen blev de ju jätte varmt så då åkte jackan å den rosa tröjan av.

såhär blev mina naglar

   

Vaxholm idag

Hej bloggen !

Nu är jag hemma efter en mysig dag i Vaxholm:) blev inte så jätte mycket inhandlat för min del men örhängen och ett armband, ska visa armbandet  här nedan sen men det var iallafall en bricka där det stod en text som mamma valde ut:) jätte gullig ! sen köpte vi mat med oss till båten å satt å åt sen åkte vi tillbaka till landet:)

Nu sitter jag i vardagsrummet och har precis kollat på jönssonligan/lyxfällan vi bläddrade fram och till baka mellan dom jag å pappa, (a). helt sjukt det dära lyxfällen, att man kan ha så mycket lån och ändå fortsätta i samma spår år efter år, fattar inte hur folk tänker ! om som ens tänker !?

jag blev så trött igår kväll så jag orkade inte blogga, de var så skönt att bara sitta i min sackosäck och kolla på tv hela själv, skönt att göra de ibland ! å det blir ju rätt mycket tv-tittande nu när man är på landet, hemmakvällar med tvn å familjen hihi, inte så mycket mer att göra här.. iallafall så satt jag å kolla på big brother:) haha så himla länge sen man såg de ! de är så patetiskt men ändå så roligt att titta på (a) å man får ju passa på när mamma å pappa sover för de är ju inte direkt deras favorit program om man säger så (aa) haha.



jag på båten

på brickan står de
Omgiven av kärlek njuter av livet
den fick jag av min mamma gulligt va ? ♥

en bild på mig å mamma från förra veckan:) älskar dig mamma !

jag,pappa,mats och lina :)

sommar ♥

lina å jag på bananbåten (a)

hahaha älskar dig lina !

saknar min syster :(






När jag kollar på dom här bilderna blir jag nästan tåröggd gumman:(
saknar dig obeskrivligt mycket !
tänk va kul vi har när vi är med varandra, ingen slår våran humor syster !
jag älskar dig med hela mitt hjärta !
storasyster♥lillasyster
 

saknar syster :(

Hej på er !

Blev ingen uppdatering fören nu men men så blir de ibland ! har inte gjort speciellt mycket idag.. började med att jag vaknade vid 12 tiden å då gick ja upp å åt frukost, framsteg ! äter frukost nu ibland(a) sen sa jag hej då till farmor som  skulle åka hem idag, sen har jag väl i stort sätt bara suttit å degat i soffan och inte gjort ett skit, hmm va är de med mig egentligen ? jaja man får väl har sådana där dagar ibland. sen vid tre tiden gjorde jag iordning mina naglar så nu är  dom snygga å fräscha igen:) sen åkte jag mamma å pappa med båten till ingmarsö restaurang och åt:) super gott !
och nu sitter jag här i soffan och pratar me min underbara syster på msn, och hon sa att hon kommer hem nästa vecka typ på torsdag, gissa om jag blev glad ? trodde inte ja skulle få träffa henne innan Italien, men nu får jag de:) saknar henne alldeles för mycket:( klarar mig inte en vecka till utan dig syster:( älskar dig mest i hela världen ! du och jag genom allt !



haha knasungar !



Ett test jag tog från glikis bdb

Vem ringde dig senast? hmm har inte pratat i telefon idag,  rekord !
Vad har du för trosor på dig just nu? vita å gröna spetts
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? från gliki, Aha;) jupp x) vet du, jag har visst gett dig lösenordet till alla mina grejer på internet x) haha fail <333
Kan du gå utan smink? klart ! gör de nu ?
Vad brukar folk få för intryck av dig? hmm vet inte riktigt med förmodligen pratglad
Har någon slagit dig riktigt hårt?  nja, ne de tror ja inte
Använder du parfym? självklart
Vad kollar du på först hos en kille?  ansikte,kropp,ögon. de är utsidan som ger insidan en chans !
Vad är klockan? 22.09
Vilken färg har din mobil? svart och silver har pimpat den med lite snygga stenar nu:)
Vad ska du göra nu? kolla klart på beck filmen
Är du social? hallå ? jag älskar att prata !
Känner du att du orkar med en fråga till? ja de ska jag väl orka
Vad tänker du när du vaknar? ojj de är nog olika varje dag

nu har ni chansen att säga vad ni vill ha med i min blogg.

Nu när jag tänkte börja blogga lite mer så tänkte ja fråga er läsare vad ni vill att ja ska skriva om.
här kommer lite alternativ vad jag tycker är intressent

- Vad som händer på vardagarn ?
- Outfit ?
- frågor ?

- känslor ?
-killar ?
- kändisar ?
-mode ?
och framförallt vill ni ha mycket bilder ?
vill ni ha frågestund ?
skriva gärna vad ni vill ha med i min blogg så ordnar ja säkert de.

puss på er sötnosar !


Dagens fråga



Är de inte oretvist ? att vi tjejer ska behöva gå runt å glöda i underlivet en gång i månaden ? så jävla roligt är de  inte, kan inte lika gärna killar ha mens ? varför ska vi tjejer få allt de jobbiga ? likadant med att föda barn, visst de kanske är en upplevelse men vafan de kan väl lika gärna var en upplevelse för killar ! right ? kom igen nu tjej skriv era åsikter !

nu är jag tillbaka !

Hej bejbs !

Nu var de ett tag sen jag boggade, är allt bra med er ?
de har hänt en hel del sen ja skev sist, kan ju inte skriva om allt men kan ju berätta lite iallafall, som ni säkert vet så kom tedds kusin från Göteborg till sthlm i ungefär en vecka och självklart ville han träffa mig å emma, ja menar vem vill inte de liksom ? haha så dom vi alla sov hos emma eftersom hennes föräldrar var borta och de blev en ganska carzzy kväll/natt om man säger så "utan detaljer" men vi hade iallafall sjukt roligt och ja å emma dansade som galningar så himla kul ! sen fick min gullunge sin födelsedagspresent av mig, de var en rosa klänning med svart cidenband som hon hade önskat sig:) så hon hade på sig den hela kvällen " eller hmm kanske inte hela" räcker de med att säga att tedd var där ? ahaha.

Sen dagen efter så kom konserten som jag har längtat efter jäääääääätte länge, BRITNEY SPEARS ! OMG OMG OMG, hon var galet bra, bättre live faktist ! allt var bara så collt, dansarna,musiken,britney ja allt ! är så glad att ja fick se henne på riktigt, har verkligen velat göra de ! och nu har jag de "happy" 
när vi kom hem så bestämde vi oss för att åka till hässelby å träffa tedd marcus å någon annan, frågainte varför ? vi åkte vid 12 och sen vid 1 tiden var dom svugna att dra, onödigt at åka dit ? med emma å ja var inte sugna på att åka hem så vi bestämmde oss för att ta en buss till fridhemsplan för att käka på donken, när vi kom dig var de typ bara massa packade menniskor å vi ?! vi blev erbjudna att åka å bada i nockeby med några killar, haha dni kan ju gissa va vi svarade ! självklart nej vi vill inte direkt bli våldtagna.. sen skulle vi ta bussen hem men självklart så missade vi den å nästa gick efter en timme, så de var ju bara sitta där å vänta, men de kom två killar som höll oss sällskap  vi kom hem klockan 4 och då hoppade vi i ett bad och satt där ett tag tills ja nästan somna så vi gick upp å gjorde iordning oss å ja la mig i sängen, och råkade somna "sorry emma" vi som skulle dygna fetrsom vi skulle upp klockan 8 å pka till mitt land, jaja whatever ! vi vaknar av att de är någon som står å plingar på dörren, vem fan kan det vara tänker vi ? då ringer emmas telefon å hon svara å tedd ba kan ni öppna eller ? då kolar båda på varandra å ba shhhhhhhhit vi ska ju passa en båt ! vi flyger upp ur sängen å får stressa som ja vet inte vad... vi han iallafall med båten.

vi hade någramysiga dagar på landet jag marcus emma å tedd, och nu är jag själv med pappa, mamma å farmor här, lite långtråkigt men vi ska väl förmodligen hita på något imorgon om de blir fint väder, våra vänner åkte idag eller asså inte mina vänner utan mamma å pappas men dom hade en jätte söt lite tjej som var 3.5 år så har lekt med henne nu i två dagar:) skit söt ! just nu sitter jag å kollar på bring it on med datan i knät.

ikväll blir de nog en hel del bloggande från mig, ligger ju lite efter;) så nu ska jag gåttgöra de, hihi.

xoxo caroline "i´m back in business"


Du är underbar sötnos ! visst är hennes klänning fin som hon fick va mig ?

flumm,flumm,flumm bild ! man skulle ju nästan kunna tro att de var gliki eftersom jag var så flummig hahaha
fast ja gillar dig ändå gliki bby ;) <3333

Har ni saknat mig ?

Har ni saknat mig ? i know you have ! men ni får vänta ett tag till !

hahahahahahaha


tryck här !

Ni måste bara läsa emmas blogg hahaha vi har så sjukt roligt, tryck här


Nu kommer lite uppdatering !

Hej älsklingar !
Nu tänkte ja skriva lite eftersom jag inte har gjort de på ett tag, idag har vi varit i stan och shoppat och klippt calle "emmas lillebror" jag köpte en sjuuuukt snygg kjol i guld som vi hittade på en liten outlet här i visby och köpte även en klänning till emma som hon ska få i födelsedagspresent och anledning till att jag skriver de här i bloggen är för att ho redan vet om de (a) men då fick hon iallafall något hon ville ha ! ikväll ska vi bara ta de lugnt tror ja för vi har gjort saker i stort sätt varje dag sen måste vi fixa lite småsaker, föresten så pratade ja med cissi idag, ni vet nog inte vem de är men de är iallafall patrik och olles kompis och vi hade tänkt att träffas ikväll men tror tyvär inte vi kommer hinna de:/ men vi bestämmde att vi skulle träffas i sthlm istället:)

Denna veckan på gotland med min "extra familj" har varit jätte trevligt och roligt, även fast vädret inte varit på topp så har vi varit de ! och nu ska jag och emma åka hem imorgon runt 7 på kvällen men de går ju snabbt eftersom vi flyger (a)  sen ska syster sova hos mig hela veckan,
såhär ser min vecka ut.
Fredag- (kanske bada i kalkbrottet) sen åka hem
Lördag- träffa victoria och förmodligen felicia :)
Söndag- äta middag med emmas faster å farbror och självklar emma, sen kanske träffa tedd å marcus
Måndag- äääääääääääntligen ! Britney Spears konserten :D:D:D
Tisdag- landet men underbara vänner "emma,tedd och marcus" och min lilla pappa:)
Onsdag-landet
Torsdag- landet, tedd och marcus åker förmodligen hem
Fredag- emma åker hem får se hur jag gör
kan de bli mysigare ? svar- nej !


älskar dig storebror

Hej, nu sitter jag i soffan i våran lägenhet och tänker.. mycket som snurrar i mitt huvud nu. allt från himmel å jord, men måste bara skriva en sak till världens bästa storebror. du kommer förmodligen inte läsa detta men jag vill ändå säga att du är den personen på denna jord som betyder mest för mig ! ingen, ingen, ingen kan ta din plats i mitt hjärta ! ingen kommer  före dig ! de finns ingen som min storebror. visst vi kan bråka ibland men de gör ju alla ! men vi gör de inte ofta och om vi gör de så löser vi de alltid !  jag kommer aldrig sluta älskar dig bror, från vaggan till graven! blod är tjockare än vatten !  jag älskar dig !


dag två på underbara gotland


fofftabad idag

 




är man inte bäst på att ta bilder ?

Sen blev de myskläder

vi hade skit roligt tills olyckan var framme..


hihi


gotland

Hej bloggen
idag kom vi till gotland och vi har haft de super mysigt å roligt hela dagen tills vid 11 tiden då emma gör illa sig, men orkar inte berätta om de nu men kan ju bara säga att emma har två stukna fötter och går på kryckor och jag ha stukat min höger fot:/ bra start på sommaren :P vi har tagit jätte mycket bilder som ni kan se på emmas blogg, sorry men orkar inte ladda upp bilder nu har ont i foten och är trött. kommer förmodligen inte blogga så mycket när vi är här men ni kan ju alltid kolla till emmas blogg om hon har uppdaterat lite mer;) men annars får ni ha en bra veckan.
puss å kram


emma, tedd & marcus

Underbar dag, först packade jag sen fixa pass med mamma å emma, donken, massa bad med emma tedd och marcus:) supermysigt:) imorgon åker vi till gotland ja emma och hennes familj, de ska blir skit kul:) vi kommer hem på fredag och på måndag  är de britney spears konserten:O åå va ja längtar ! kommer bli så coolt ! jaja nu har ja sma:at med punktpunkpunt hahaha men nu ska ja gå å lägga mig, vi hörs i Visby ! kyss !


fixa naglar !

Nu ska jag fixa akrylnaglar på bästis och mamma :) så vi hörs med bilder sen , kyss å smek !

underbar dag med gliki

Tack för en underbar dag gumman, har saknat att vara med dig, vi skrattar alltid så mycket när vi är med varandra och jag älskar dig verkligen !  ♥♥♥♥♥♥♥

såhär såg jag ut idag.

älskar dig

Lilla ja, gliki mästerfotografen haha

Ja som ni ser så var vi på kaanan:)

träffa gliki

God morgon sötnosar.
trötta ? inte jag, konstigt nog men har väl piggnat till eftersom ja gick upp klockan 7 idag. de började med att min mobil ringde klockan 7 imorse och då hörde jag att tv:n var på så går ut och där sitter tobbe, what ? är du vaken ? ja de har jag varit hela natten hahah sen efter ett tag kommer tony också in och han hade oxå varit uppe hela natten dom hade varit å fiskat vid 4 när ja gick å la mig, hahah hel knasiga ! jaja vi satt å kolla på tv ett tag sen följde dom med mig till bussen och ja var skit nära på att missa den men ja hann:) satt på dn otrolig varma bussen i en timma, och när ja kom fram till solna hade pappa köpt toast å äppeljuice på donken till mig:) sen gick vi till sjukgymnasten ååå ja fick typ en tår i ögat ! ja kanske kommer behöva sluta på gympan, för antligen har jag en spricka i ryggen eller så är det en stress grej kommer inte ihåg va de hette men om de är den dära stress saken så är det ända sättet att läka är att vila, och då sa jag att jag ska till Italien i augusti han ba ja du kan åka på den men om de är stress saken så måste du ta ett uppehåll i ett halv år :O ja ba nej de kan jag inte ! han ba då kommer det inte att lösa sig, de kommer bli värre då. och om ja är borta ett halvår så kommer ja aldrig kunna komma tillbaka till min grupp, kommer ligga skit mycket efter då....

Igår bestämde jag och Gliki att vi skulle träffas, så ska träffa henne vi ska väl förmodligen bada, sola å snacka skit (a) hihi, men nu ska jag smsa henne så hon vaknar. ikväll sover syster här, ska fixa hennes naglar med akryl eftersom ja har lärt mig hur man gör de nu:) och så har jag fått akryl av min underbar faster/gudmor :)


Underbar dag !

Hej bloggen !
Vilken underbar dag ! började med att emma å tedd kom å hämtade mig med skotern så åkte vi hem till honom och solade å bada, hur kul som helst ! tror aldrig ja har skratat så mycket på länge ! känns skönt att vara hemma igen, har verkligen saknat emma å tedd, ni är dom två personerna som står min närmast och jag älskar er obeskrivligt mycket, iallfall vid 6 tiden åkte tedd på träning och jag å emma satt å pratade på altan om allt ! vi har ju varit borta från varandra en veckan så vi hade en del att prata om (a) fy fan ja vet inte vad jag ska säga emma, du är helt jävla underbar gumman de finns ingen som dig, jag älskar dig med hela mitt hjärta ! föresten så har jag och emma bertämmt att vi ska åka till USA när vi har gått ut tre:an :D "de är sant faktist" (a) jaja nu ska vi gå ner till bryggan och bada, sen ska tedds kompisar tony och tobbe komma hit, så de blir ju trevligt. föresten så ska jag sova här:) ska ta en buss till solna imorgon typ klockan 8 på morgonen:O


här får ni lite bilder från idag.


Haha kolla på mig :O hahaha

kanske kan lägga in flera bilder sen men nu ska jag bada ! kolla emmas blogg om ni vill ha fler ! pusspuss


kort uppdatering

Nu blir det en kort uppdatering eftersom emma och tedd ska hämta upp mig med skotern vid ulvsundaslott:) så kommer vara där hela dagen/kvällen men kommer inte sova där eftersom ja ska till läkaren klockan 9 imorgon:O ska kolla min rygg. men vi hörs förmodligen med mer uppdatering hos tedd, puss !


Saknar min elenore !

god natt !

Nu måste ja sova lite, imorgon blir de sol å bad med vännerna:) kyss !


RSS 2.0